КУХНЕНСКО ОБЗАВЕЖДАНЕ: СМЕСИТЕЛИ, МИВКИ, ПЛОЧКИ

Кухнята е своеобразно семейно огнище, изпълнено с ароматите на любимите ви ястия и топлината на домакинята. Елегантни и функционални малки кухненски мебели и аксесоари засилват този ефект и създават идеална работна среда за домакинята.


От функционална гледна точка мивката играе най-важната роля във всяка кухня. Именно с нейна помощ домакинята може да готви любимите си ястия, както и да почиства стаята. В нашия магазин има голямо разнообразие от смесители за кухня, а кухненската мивка не прави изключение. Като цяло каталогът на такива кухненски продукти наброява повече от 200 модела, сред които всеки потребител, дори такъв с много взискателен вкус, ще може да избере и купи най-доброто нещо за дома си.
При избора на такъв продукт трябва да се изхождат от следните параметри:
Материал на изработка - най-често такива продукти са изработени от неръждаема стомана и изкуствен камък. Можете също така да закупите по-редки варианти от мед, естествен камък и дори закалено стъкло, но те обикновено се използват за дизайнерски интериор;
Дизайнерски характеристики - продаваме модели с допълнителни крила или купи;
Форма - най-традиционните са кръгли и квадратни продукти, но в нашия асортимент има и асиметрични, овални и ъглови парчета;
Какъвто и продукт да търсите, за да оборудвате кухнята във вашия апартамент, на нашия уебсайт със сигурност ще намерите нещо специално за себе си. Ще има оптимални покупки както за тези, които искат да закупят бюджетен модел и да спестят от ремонти, така и за тези, които искат да доставят извънредни водопроводни инсталации.

Кухня

Продукти

ALPHA кухненски смесител

Колекция: Специални предложения, Продукт No: BC813U4

Be the first to review product
Цена: 152,40 лв

ALPHA кухненски смесител

Колекция: Специални предложения, Продукт No: BC813Q9

Be the first to review product
Цена: 152,40 лв

Смесител стоящ за кухня

Колекция: Orion, Продукт No: B5195AA

Be the first to review product
Цена: 52,80 лв

Категории

Производители

Запишете се за нашия
Бюлетин