В следващите няколко месеца, ще се появят максимално много статии за тенденциите в дизайна на банята и за тази година. Ние няма да изпреварваме събитията, просто ще отбележим някои промени в сравнение с водещите тенденции през изминалите години.

Обикновено последният етап от ремонта в баня е поставянето на мебели. Монтажът на пиедестали и шкафове не създава особени проблеми и се извършва самостоятелно. Но при инсталиране на огледало могат да възникнат трудности, особено ако е оборудвано с осветление.

Отличителна черта на стоманените вани е ниското им тегло. Такава лека конструкция не може да бъде поставена никъде, освен когато е инсталирана в специално подготвена ниша. В случай на поставяне на ваната на крачета, е необходимо да я фиксирате от три страни, а именно

Мнозина отдавна оценяват стила и удобството на вградените мебели и уреди в домовете и апартаментите си. Индивидуалното изграждане помага да се създаде уникален дизайн и също така помага да се спести място. Тези задачи могат да бъдат решени в банята, като се използва вградено оборудване и мебели при ремонта.

Всеки човек поне веднъж в живота си е изправен пред необходимостта от подмяна на стара вана. Съвременните производители предлагат много голям брой модели, различни не само по форма и размер, но и по материал на производство. Основните са акрил, чугун и стомана.

Модерните аксесоари за баня са предназначени да направят стаята по-практична и удобна, да допълват интериора, да подчертават принадлежността й към един или друг стил. Правилният избор на такива елементи на декор е продиктуван от съображения за дизайн, лекота на използване

Запишете се за нашия
Бюлетин