Компанията „ВМ Ремонти” извършва ремонт на баня до ключ в София. От козметични работи по повърхностно покритие до сложни проекти с нестандартни инженерни решения и специфични материали.

Отличителна черта на стоманените вани е ниското им тегло. Такава лека конструкция не може да бъде поставена никъде, освен когато е инсталирана в специално подготвена ниша. В случай на поставяне на ваната на крачета, е необходимо да я фиксирате от три страни, а именно

В момента  изборът на плочки за баня  е станал толкова важен, колкото изборът на стил за други части на къщата, като хола или кухнята. Хубавите и луксозни плочки могат напълно преобразяват банята.

Всеки човек поне веднъж в живота си е изправен пред необходимостта от подмяна на стара вана. Съвременните производители предлагат много голям брой модели, различни не само по форма и размер, но и по материал на производство. Основните са акрил, чугун и стомана.

В следващите няколко месеца, ще се появят максимално много статии за тенденциите в дизайна на банята и за тази година. Ние няма да изпреварваме събитията, просто ще отбележим някои промени в сравнение с водещите тенденции през изминалите години.

Обикновено последният етап от ремонта в баня е поставянето на мебели. Монтажът на пиедестали и шкафове не създава особени проблеми и се извършва самостоятелно. Но при инсталиране на огледало могат да възникнат трудности, особено ако е оборудвано с осветление.

Запишете се за нашия
Бюлетин