Ремонтът на апартаменти до ключ е цялостна услуга на АКВАЕМ, която включва доставка и монтаж на строителни услуги до пълна готовност за нанасяне, подбор и доставка на груби и крайни строителни материали, подреждане на мебели и пълен комплект домакински уреди.

Ламинатът е красива и лесна за използване модерна подова настилка. Но, за да служи възможно най-дълго, основата за полагането и трябва да е идеално равна.

Като правило при полагане на ламинат се използват определени видове основи, които осигуряват допълнителна защита от

Според статистиката, намирайки се в кухнята, 70% от времето домакинята прекарва близо до мивката. Процесът на подготовка за готвене, самото готвене и почистване след ядене на храна са задължително свързани с водата. Това търсене предполага сериозен подход при избора

Естетичният и висококачествен дизайн на коридора е задача, не по-малко важна от довършването на хола.
Тъй като коридорът е специализирано помещение, е необходимо да се изберат подходящи материали за неговата декорация. Това важи и за подовите плочки. Той трябва не само да бъде

Мраморните плочки са практично решение за интериорна декорация. Тя отдавна е спечелила признанието на дизайнерите - и то с основателна причина. Разберете как плочките с ефект на мрамор превъзхождат естествения камък, как да изберете правилния материал и как да го монтирате правилно.

Запишете се за нашия
Бюлетин