Къде, ако не в София, най-добре се проявява творческият талант на интериорен дизайнер. Всичко е тук, за да създадете уникални концепции при ремонт на апартаменти. Дизайнът в този случай е почти половината от успеха. И не става въпрос само за това да сте стилни и модерни. 

Много по-важно е дизайнерът да има достатъчно професионализъм, за да разработи интериорен проект, който напълно да отразява нуждите на собственика на имота.

Ако искате да получите резултат, който надхвърля и най-смелите очаквания, включително основен ремонт на апартамент, извършен по дизайнерски проект с безупречно качество, тогава определено трябва да се свържете с  „Ем Строй Ремонти”.

Дизайнерски ремонт на апартамент в София

 

Студиото за дизайн и обновяване на апартаменти „Ем Строй Ремонти” работи от 2010 г., тоест от 13 години извършваме ремонти на апартаменти, обмислени до най-малкия детайл, които не са загубили своята актуалност от много години. И за да разберете как всяка година успяваме да угодим на все по-голям брой клиенти, без да оставим нито един недоволен, ще ви разкажем малко за структурата на компанията.

Как „Ем Строй Ремонти”предоставя услуги

 

Получавате безупречно качество на разумна цена и 5 години гаранция за всички видове работи, а ние ги изпълняваме изключително сами. Тоест, нашият опитен  мениджър проведе стотици интервюта, преди да  бъде сформиран екипът на „Ем Строй Ремонти” . Всеки специалист се избира от няколко десетки кандидати. И трябва да се отбележи, че много от тях също бяха достойни кандидати за позицията. Но ние сме избрали най-доброто. И ние им плащаме заслуженото, за да могат да се фокусират върху това, което правят най-добре – своята специалност. Ние извършваме ремонти до ключ сами, тоест от създаването на дизайнерски проект до подреждането на мебелите след ремонта.

Тясна специализация на служителите

 

В нашата компания днес е внедрена доста уникална концепция за изпълнение на работата. Всеки специалист е тясно специализиран майстор на своя занаят. Ние не набираме луди екипи и фрийлансъри за проекти. Да, и майсторите на всички занаяти, както разбирате, всъщност не могат да извършват всички видове работа със същото високо качество. Така че такива спестявания винаги се отразяват на качеството. А за нас най-важното е клиентът да е доволен. Но в същото време качеството на работа трябва да бъде безупречно, защото това е нашата зона на отговорност. Вие ни се доверявате и ние винаги оправдаваме Вашето доверие.

Обучение

 

Когато наемаме специалист, ние със сигурност сме уверени в неговата висока квалификация и богат трудов опит. Това е необходимо, тъй като „Ем Строй Ремонти” извършва ремонт на апартаменти с всякаква сложност. И нашата специализация е  дизайнерски ремонт на апартаменти в София. Така че е необходимо да знаете не на теория как да работите с първокласни материали. Освен това трябва да разбирате текущите тенденции и да можете компетентно да комбинирате различни стилове.

Но това не е достатъчно, защото всяка година има нещо ново. Иновативните материали и високотехнологичните разработки просто трябва да бъдат част от модерния ремонт. Ето защо е изключително важно не само да имате висока квалификация, но и редовно да я подобрявате.

Ремонт на апартамент по дизайнерски проект от „Ем Строй Ремонти”- ползи за вас

 

  • Ние работим стриктно по Договора, който ви предоставя прозрачни условия за сътрудничество, правна чистота на сделката и гаранции.
  • Фиксирана цена за ремонт. Този момент е решаващ за мнозина при избора на нашата компания, тъй като абсолютно изключва възможността за увеличение на цената на ремонта в хода на работата. Но това е стратегията, избрана от огромното мнозинство ремонтни компании. Предлагайки ниски цени на етапа на сключване на договора, те поставят клиентите пред неприятен избор: да надплатят и да продължат или да приемат загубата на пари.
  • Подробна оценка на ремонта и работен график. Ние не посочваме цената на ремонта в една цифра, но прилагаме подробна оценка към договора, която посочва видовете работа, тяхната цена и всичко това - за помещенията. Тоест ще знаете колко точно ще струва ремонт на баня и колко ремонт на всекидневна. Освен това сроковете за ремонт се спазват на 100%. И ако не, ще ви платим неустойка. Това, между другото, е посочено директно в условията на Договора.
  • Липса на авансови плащания за работа и целево изразходване на средства. Когато поръчвате ремонт на апартамент с материали, трябва да сте сигурни, че парите според оценката ще бъдат изразходвани за целеви нужди. Точно това се случва с нас. И в потвърждение счетоводителят ви изпраща отчети всяка седмица.

Обобщавайки горното, оказва се абсолютно безопасно за вас и удобно сътрудничество при изгодни условия.

Кой дизайнерски проект за ремонт на апартамент да изберете

 

Стилът на декорация винаги се предлага от дизайнера, но според вашите желания. Най-лесният начин да направите това е да говорите за вашите предпочитания по отношение на използваните материали, цветове. Може би ви харесват някои готови решения и ще покажете снимки с тях. Но трябва да разберете, че просто красивите снимки нямат нищо общо с разработването на индивидуален дизайн.

Интериорът трябва да бъде създаден за конкретни хора, които живеят в апартамента. Трябва да се вземат предвид техните интереси, хобита, ежедневие, възраст, пол и т.н. Само като съберете цялата съществена информация, анализирате я и разработите концепция за ремонт, можете да постигнете желания резултат.

Много често срещана грешка на много клиенти е упоритото желание да направят същото като на снимката, която харесват от интернет. По-голямата част от тях са разочаровани от резултата. По-точно може да ви хареса много визуално, но има "подводни камъни".

Защо ремонтите от снимки от интернет не оправдават очакванията

 

Вече казахме, че индивидуалният подход трябва да отчита всички важни аспекти на живота. Но как всъщност това се отразява на резултата от работата? И така, след ремонта идвате в апартамента и визуално харесвате всичко. И сега - най-интересното.

  • Внасяш нещата и разбираш, че няма къде да ги поставиш. Не, нещо, разбира се, се побира в килера и по рафтовете, но не всички. Сега се оказва, че нещата, от които се нуждаете, или ще лежат на далечните рафтове, или ще трябва напълно да станете нещо като минималист. Е, не ги съхранявайте в куфари на балкона.
  • Всички електроуреди са готови, само контактите за тях силно липсват. Без работа остана и прахосмукачката-робот, която е омотана в жици в коридора. Освен това в работната зона в кухнята тостер и сокоизстисквачка постоянно се състезават за правото да бъдат включени в контакт.
  • Направената шумоизолация в апартамента не е достатъчна, като се има предвид, че децата в тийнейджърска възраст обичат да слушат музика силно вечер. И като цяло преградите между стаите не са организирани по най-добрия начин. В спалнята има твърде много свободно и всъщност ненужно пространство, а в хола то силно липсва.
  • Мебелите не са ергономични, но диванът в хола е не само мръсен и непрактичен, но и неудобен. Определено не иска да се събере със семейството, за да гледа интересен филм.
  • Няма достатъчно светлина, разбира се, има, но не там, където е необходимо. Например, креслото, в което би било хубаво да четете вечер, е доста тъмно. И ако преместите подова лампа тук от спалнята, тогава няма дори изход за нея. В резултат на това трябва да промените мястото или да се задоволите с удължителни кабели.

 

Какви изводи могат да се направят за ремонт на апартамент, дизайн

 

Можете да продължите да изброявате неудобствата и "изплувалите" проблеми. Но схващате същината. Никое шаблонно решение не може да ви помогне да получите мечтания апартамент. За целта интериорният дизайнер трябва да обработи първоначалните данни, получени от вас. Точно това правят експертите на „Ем Строй Ремонти”. Каним Ви да попълните писмено въпросника. И едва след като разберем всичките ви желания и изисквания, пристъпваме към разработването на дизайнерски проект. Между другото, тъй като и бригадирът, и дизайнерът работят заедно и са членове на приятелския екип на „Ем Строй Ремонти”, можем да започнем груб ремонт дори на етапа на създаване на дизайнерски проект.

За да научите повече за услугите, можете  да се свържете с нас по удобен за Вас начин. Също така ви каним да се вдъхновите от нашето  портфолио от ремонти. И, разбира се, прочетете  рецензиите на компанията . Заповядайте в офиса на „Ем Строй Ремонти”, за да се запознаем лично. Обадете се на 0896221099

 

Запишете се за нашия
Бюлетин