Искате ли да се обадите на водопроводчик веднага? Тогава може да посетите сайта на фирма "Vodoprovodchik.net"! Тук можете да намерите добър водопроводчик. Предлагаме както почистване на канализационни тръби в София, така и монтаж на всякакъв вид ВиК инсталации и оборудване.

В нашата компания работят сертифицирани специалисти, които редовно преминават през преквалификация и повишаване на квалификацията. Изпълняват всички поръчки професионално и съвестно. А цената на нашите водопроводни услуги в София е най-демократичната.

Престана ли да функционира водопроводната и канализационната система? Нуждаете се от спешна инсталация на оборудване? Извикването на водопроводчик София е лесно. Нашите майстори извършват цялата работа точно, ефективно и чисто. Предлагаме услуги за почистване на канализационна клапа, извършваме ВиК работи в къщи, апартаменти, офиси, ресторанти, барове, кафенета, клубове.

Имате нужда от водопроводчик?

Предлагаме услуги по монтаж, подмяна, ремонт, поддръжка на ВиК инсталации и оборудване:

 • мивки, бидета, тоалетна чиния, сифони, смесители, вани, джакузита, душ кабини;
 • отоплителни системи, радиатори, лири, подово отопление, релси за кърпи;
 • почистване на канализационната система и премахване на запушвания;
 • почистване на щрангове за водоснабдяване;
 • свързване към водоснабдяването на домакински уреди, съдомиялни, перални, бойлери;
 • свързване на тръбопровода за водоснабдяване и канализация, отопление;
 • работа с тръби от различни материали (метални, медни, металопластични и полипропиленови);
 • дребни ВиК ремонти, отстраняване на течове;
 • при спешни ситуации - спешно отпътуване.

Индивидуален подход

Ако търсите ВиК майстор, обадете ни се. Предлагаме изгодни условия за сътрудничество. Решаваме задачи с различна сложност, от полагане на външни и вътрешни тръбопроводи до ремонт на кранове.

Работа с водопроводчиците

Нашата фирма за ВиК работи предлага сътрудничество по следната схема:

 1. Ефективност на работата. Нашите специалисти идват на обаждане в деня на получаване на заявлението. Знаем колко е важно да се осигури работата на водоснабдителните и отоплителните системи, да се почистват бързо канализационните тръби. Затова нашите мениджъри бързо обработват заявленията и ги предават на майсторите.
 2. Високо ниво на квалификация. При нас работят само професионални водопроводчици с дипломи и сертификати.
 3. Отлично обслужване. Софиянци вярват, че добър водопроводчик е рядкост. Но в нашата компания работят само такива специалисти. Репутацията е важна за нас.
 4. Широка гама от услуги. Независимо дали е необходимо да се изгради водоснабдителна система или да се изчисти канализацията от запушвания, ние ще го направим. Нашите специалисти работят с много проблеми.
 5. Достъпни цени. Нашите водопроводчици в София работят на модерно оборудване.

Напредък на работата

Водопроводите трябва да бъдат внимателно наблюдавани. Дори малък теч може да доведе до сериозна авария. Самонамесата не винаги води до желания резултат. Спестяването на платен водопровод се превръща в загуби от ремонти на собствените им домове и апартаментите на съседите отдолу.

Нашият майстор водопроводчик ще ви каже какви действия са необходими, ще ви посъветва какъв материал е подходящ за вашия конкретен случай. Първо се решава въпросът с тръбопроводите и след това се монтира водопроводно оборудване.

Извикването на водопроводчик е лесно

След получаване на заявлението се договаряме за безплатно посещение на водопроводчик с термо камера в удобно време. Няма нужда да сте вкъщи цял ден в очакване на майстор, служителят ще пристигне точно в уговореното време. Извършва се оглед на фронта и обема на работа, бюджетиране, определяне на срокове от началото до завършването.

Нашите майстори ще закупят необходимите материали. Можете обаче да го направите сами. Ако нямате време да сравнявате цените, да пазарувате, не знаете как да изберете висококачествен материал, ние ще се погрижим за това. В крайна сметка изборът на материал играе важна роля, например, ако е необходимо да се почисти чугунена канализация.

Нашите гаранции

 • Работата е гарантирана. Ние ще отстраним повредите безплатно.
 • Работим с физически и юридически лица. Плащането е възможно както в брой, така и по банков път.

Можете да се обадите на водопроводчик в София и Софийска област, като се обадите на 0896221099 или попълните формуляра за кандидатстване на уебсайта.

 

Запишете се за нашия
Бюлетин