Ремонтните дейности засягат всеки собственик на имот. Дори най-качествените материали се износват с времето и губят първоначалния си вид. Следователно завършването на апартамент в икономична класа е добър начин да актуализирате околната среда и да вдъхнете нов живот на вашия дом.

Цена за ремонт на апартаменти икономична класа

Евтиният ремонт на апартамент е адекватна нужда за ревностен собственик. Ето защо много собственици на имоти избират без излишни покрития. Бюджетът варира в зависимост от изпълнителя (ще бъде частен майстор или фирма), както и от състава, обема и сложността на работата. 

ВИДОВЕ РЕМОНТИ

Независимо от класа на къщата, пълноценното покритие включва цяла гама от работи, насочени към привеждане на помещенията в съответствие със съвременните стандарти. Фирмите на пазара предлагат следните видове ремонти:

  1. Основен ремонт. Това включва цялостна подмяна на вътрешните работи, изпълнение на замазка, подравняване на стени и тавани, поставяне на нов под, подмяна на тавани. В резултат на това дори апартамент от икономична класа започва да изглежда като премиум апартамент.
  2. Козметичен ремонт (завършване на икономична класа). Подмяна на облицовъчни материали, без възстановяване на стени, подове и тавани. Различава се с ниска цена и висока скорост на изпълнение. Но в същото време експлоатационният живот е много по-нисък.
  3. Пълно строителство. Подходящ за клиенти, които не желаят да присъстват постоянно на обекта по време на ремонта. Екип от майстори бързо ще завърши цялата работа, след което ще премахне всички остатъци.

Важно е да се разбере, че пълноценният ремонт изисква познания в много области. Ето защо, за да получите качествен ремонтиран апартамент, препоръчително е поръчката да бъде предоставена на професионален екип. Опитните занаятчии могат да заобиколят всички клопки и значително да увеличат живота на строителните материали.

Довършването на икономична класа също изисква професионален подход и използването на бюджетни, но висококачествени материали.

Фирмата ни „Якимов Стил” извършва изключително основен ремонт на целия апартамент. Това е гаранция за безупречен резултат от извършената работа и пълно съответствие с технологията на полагане на строителни материали.

Основният ремонт може да включва изготвяне на индивидуален дизайнерски проект, използване на различни интериорни елементи и др. Въпреки това, ако клиентът желае, всичко това може да бъде изоставено, като се предпочитат бюджетни материали, които в същото време имат почти същия експлоатационен живот като опциите от премиум сегмента.

КАК ДА ОПРЕДЕЛЯ ЦЕНАТА НА РЕМОНТА

Този въпрос е трудно предвидим. Факт е, че дори след визуална оценка на текущото състояние на апартамента, в хода на довършителните работи могат да възникнат допълнителни въпроси. Въпреки това, приблизителната цена може да се изчисли въз основа на следните параметри:

  • площ на обекта;
  • избор на материали;
  • обхват на работа;
  • оригинално състояние на къщата.

Основното нещо е да не се опитвате да спестите пари. Неграмотното изпълнение от безскрупулен изпълнител ще доведе до намаляване на експлоатационния живот.

 

Запишете се за нашия
Бюлетин