ОБЗАВЕЖДАНЕ ЗА БАНЯ: СМЕСИТЕЛИ, МИВКИ, ТОАЛЕТНИ, МЕБЕЛИ И АКСЕСОАРИ
Обзавеждане за баня: стилни и практични
Съвременните тенденции в оформлението на апартаменти в нови сгради предполагат разпределяне на доста голяма площ за банята. Изчезнаха тесните клетки, в които освен банята и мивката беше трудно да се монтира нещо друго. Сега банята дава възможност да се създаде стилен и уютен интериор. И за тази цел служи обзавеждането за баня.


Функционални мебели във вашата баня
Красивите и практични мебели за баня са широко представени в нашия магазин. Функционално, той служи за различни задачи: съхраняване на аксесоари за бръснене и баня, халати, кърпи, като държачи за огледала и др На тези различни задачи отговаря голямо разнообразие от мебели за баня: шкафове с вградени мивки, огледала, калъфи за моливи, скринове. Е, ако искате всички мебели във вашата баня да бъдат направени в същия стил, тогава нашият магазин ще предлага готови комплекти от водещи български и европейски производители.

Можете да закупите всичко за баня онлайн, след като прочетете подробните снимки и характеристики, или да се обадите на нашите мениджъри и те ще ви помогнат да изберете това, което търсите.

Свържете се с нас и вашата баня ще стане наистина модерна, красива и удобна!

Банята е важна част от всеки апартамент, тъй като там се прекарва много време. Ето защо е необходимо внимателно да избирате не само водопроводни елементи, смесители или аксесоари но и мебели, за да създадете удобна и функционална баня. Разбира се, когато банята е просторна, можете да инсталирате нормален скрин или гардероб, кош за пране, окачен шкаф и дори уютен кът за сядане. Но ако всеки квадратен сантиметър има значение, тогава към избора на обзавеждане на банята трябва да се подхожда със специално внимание, да се комбинират функциите на различното оборудване и да се използва цялото свободно пространство с полза.

Преди да преминете към спецификата на избора на обзавеждането за баня, струва си да се отбележи, че всичкото оборудване не само трябва да бъде привлекателно на външен вид и да се вписва добре в създадения интериор, но и да бъде с високо качество, да издържа на висока влажност , температурни промени и други негативни фактори. Освен това мебелите не трябва да бъдат лишени от функционалност. Модерният асортимент дава възможност да се избере всичко за банята, с определени параметри или дори да се изработи по поръчка. Има, разбира се, съвременни разработки, като огледало против замъгляване, но ще се спрем на по-често срещано и достъпно оборудване.
Най-продавани и търсени продукти за баня: смесители за баня, мивки за баня, смесители за душ, паравани за баня, душ кабини, вани, линейни сифони, душ системи, мебели за баня и още...

Категории

Производители

Запишете се за нашия
Бюлетин