thumb_610x380_Screenshot 2020-06-02 at 15.59.44
thumb_610x380_Screenshot 2020-06-02 at 16.36.34

ВЕНТИЛАТОР Fresh ICE

Печат
Доставка: Ekont за 10,00 лв
Продажна цена 348,00 лв
Изключително тих вентилатор за баня
Напълно автономен, не е нужно да го включваме и изключваме, сам преценява кога да работи
Сензор за светлина
Сензор за миризми
Сензор за влага
Махаща се перка - лесен за почистване
Повече настройки през тъч панела или мобилното приложение
5 години гаранция
Произведен в Швеция
Описание
 • Дебит: 140 м3/h
 • Ниво на шум: 19 dB(A) 3m
 • Налягане: 57 Pa
 • Kонсумация: 2-5 W
 • Дълбочина на преходника: 29 mm
 • Размер на въздуховоди, които покрива:  100-130mm
 • Материал: ABS
 • Влагоустойчив: IP 44
 • Напрежение: 100 - 240 V/AC
 • Честота: 50 - 60Hz
 • Сертификат: Class II,  CE
 • Монтаж: таван или стена
 • ОПИСАНИЕ
 • Интелигентна вентилация
  С уникален сензор за миризми, ненадминат капацитет на екстракция и усъвършенстван контрол на влагата, Fresh ICE е оптимизиран да поддържа свеж и комфортен климат за банята.
   
  Сензор за миризми
  Fresh ICE е единственият вентилатор в света, оборудван със сензор миризми. Когато сензорът установи силна миризма, скоростта на вентилатора се увеличава и бързо неутрализира миризмата, за да се гарантира, че въздухът винаги е свеж.
   
  Превъзходно налягане
  Вентилаторът е напълно ненадминат, когато става въпрос за капацитет на извличане, което означава, че може да се справи с дългите канали и завои, без да прави компромис с вентилацията.  
   
  Саморегулиращ се сензор за влага
  Fresh ICE има напълно автоматичен сензор за влага, което означава, че той се активира автоматично, когато открие повишено ниво на влага. Когато влагата в помещението се увеличава, вентилаторът увеличава въздушния си поток, за да гарантира, че климатът в банята остава комфортен.
   
  Изключително тих
  Въпреки че Fresh ICE е оборудван с нов, значително по-мощен мотор от всички свои предшественици, вентилаторът е още по-безшумен.  
   
  Напълно автономен
  Друга интелигентна функция на Fresh ICE е сензора за светлина. Вентилаторът разпознава, когато включите лампата  в стая и се активира. Заедно с постояннава вентилация, която прави слагането на клапа излишно и аериращата функция, която се стартира когато вентилаторът не е работил 26 часа, вентилаторът става напълно автономен, не е нужно да мислим дали сме го включили или сме го забравили. Поради това вентилаторът е идеален за всякакви зони, подложени на влага и миризми, за бани, мазета или летни къщи.  
   
  Тъч панел
  Интуитивния и уникален сензорен панел се активира, когато докоснете бутона On/Off. От тук можете да контролирате най-важните функции на вентилатора. Когато приключите, екранът се затъмнява и отново става практически невидим. 
   
  Фина настройка чрез приложението
  С нашето приложение Fresh Ventilation Bluetooth можете да персонализирате множество функции според конкретните условия. Това е много практично, ако вентилаторът е монтиран на тавана и сензорният панел е трудно достъпен. Но ако не искате да настройвате през телефон, не е нужно, вентилатора работи с най-оптималните фабрични настройки.
   
  Лесен монтаж и лесно почистване
  Благодарение на практичния си дизайн и бързите кабелни клеми, Fresh ICE е много инсталиране. Перката може да се сваля, за да се почисти лесно вентилатора. Вентилаторът може да се монтира както на таван, така и на стена.
   
  Проектиран и произведен в Швеция
  Fresh ICE е вентилатор за банята на бъдещето и е продукт на професионална изработка, опит и точност. Шведско качество в префектна хармония между дизайн и технология.
   
  Дизайн панел
  Дизайн панелът се поставя лесно върху вентилатора с магнитно закрепване.

Ревюта

Има още няма отзиви за този продукт.

Категории

Производители

Най продавани

Запишете се за нашия
Бюлетин