Ideal Standard

IdealStandard_print

Ideal Standard International е една от водещите световни компании в решенията за баня. В основата на всичко, което правим, е проста цел: да помогнем на хората да създадат страхотни бани.

Няколко ключови факта за нашата компания
Над 100 години опит в създаването на красиви продукти за баня.
No1 в Англия и Италия - можете да намерите нашите продукти във всяка втора баня в тези страни.
Истински европейска компания. Ние произвеждаме нашите продукти само в Европа. Основните ни фабрики се намират в Германия, Англия, Италия, България и Португалия. Това ни позволява да поддържаме високите стандарти за стил и качество, свързани с името на нашата компания.
Цялостни решения за нашите клиенти: ние произвеждаме всички аксесоари за баня - керамика, смесители, душ системи, вани и уелнес продукти, мебели и аксесоари. Това дава възможност на нашите потребители да създават напълно координирани решения за баня.
12 000 артикула в нашия асортимент. Ние се грижим за широк спектър от предпочитания към стила, практически нужди и бюджети. От ретро стил до най-новите съвременни дизайнерски тенденции, от единични кранове до напълно координирани бани, от дизайнерски бани за луксозни хотели до продукти, проектирани специално за ограничени пространства, ние имаме идеалното решение за всяко приложение.
Водещи позиции в проектния бизнес. В допълнение към частните бани, ние сме водещ доставчик на решения за бани за търговския и проектния сектор на недвижими имоти. Нашите продукти могат да бъдат намерени в най-добрите хотели в света, основни офис сгради, държавни офиси и спортни съоръжения - например станахме доставчик номер 1 за Олимпийските игри в Пекин и Лондон.
Благодарим на нашите партньори и клиенти за успеха, който постигнахме на този интересен пазар.

Категории

Производители

Най продавани

Запишете се за нашия
Бюлетин