Viega

Viega. Свързани по качество.
Всеки ден се опитваме да правим всичко, което е по силите ни и дори повече. За целта ние постоянно поддържаме диалог с нашите клиенти, опитвайки се да предложим все по-добри услуги и продукти. Гледаме към бъдещето с увереност, не забравяйки постиженията от миналото.

Каквото и да правим, най-високото качество е основната ни справка. Ние се придържаме към този принцип дълго време, повече от 120 години, от момента, в който нашата компания се зае да направи истинска революция в инсталационните технологии. С над 4700 служители по целия свят ние сме лидери на световния пазар, като същевременно оставаме семеен бизнес, който определя свои собствени стандарти. Именно това ни позволява да осигурим наистина немско качество в световен мащаб, предлагайки продукти с най-високо качество.

Viega. Съчетава качество.
Оптималното обслужване на клиентите е от съществено значение в нашата ежедневна работа. Постигайки баланс между материали, технологии и използваемост, ние винаги намираме време да гарантираме качеството, като инвестираме в научноизследователска и развойна дейност. В резултат на това нашите клиенти получават перфектно настроена система от над 17 000 артикула, които могат да бъдат доставени бързо и надеждно. Освен това, като лидери на световния пазар, ние споделяме знанията си с клиенти от цял ​​свят.

В крайна сметка ние сме убедени:

Качеството има най-голямо значение. Без качество всичко губи смисъла си.
Корпоративна култура
Семеен бизнес

През 1899 г. Франц-Анселм Фигнер основава семейния бизнес, поставяйки основата за историята на успеха на Viega. Всичко започна с производството на пивоварни фитинги, които се продаваха на близките пивоварни и заведения за обществено хранене. Въпреки това, компанията се развива бързо и продуктовата й гама се разширява. Първо, компанията стартира производството на дренажни и преливни фитинги, а след това беше открит първият производствен клон за производство на медни свързващи тръбопроводи и пластмасови изделия за санитарен фаянс. С въвеждането на системата Profipress в средата на 90-те години и изобретяването на SC-Contur през 2000 г., Viega революционизира пазара два пъти и продължава да го прави.

Лидер на световния пазар

Днес Viega е лидер на световния пазар в производството на инженерно и водопроводно оборудване, както и дренажни фитинги: компанията има 10 представителства в различни страни по света, повече от 4700 служители и широка гама от продукти за всяка инсталационна технология. В същото време, въпреки шеметните темпове на растеж, успяхме да запазим ценностите, които отличават компанията от самото й създаване и все още са ключовите фактори за нашия успех. Нашите служители също играят жизненоважна роля за нас - хората, които определят Viega. Предоставяйки им интензивна подкрепа и допълнително обучение, ние надграждаме не само върху успеха на Viega, но и на всеки служител. В крайна сметка мислим не на четвъртинки, а на цели поколения.
Като лидер на световния пазар, Viega винаги е признавала своята отговорност. Ето защо ние участваме активно в решаването на основни проблеми на индустрията, интензивно разработваме норми и правила, споделяме знанията си на семинари, като по този начин развиваме собствените си области на компетентност. По този начин, заедно с нашите клиенти, ние преодоляваме настоящите предизвикателства пред нашата индустрия.

Качество на питейната вода

Осигуряването на висококачествено снабдяване с питейна вода е един от приоритетите на Viega. Следователно в тази област нашите дейности надхвърлят развитието на продукта и използването на подходящите материали. Питейната вода е особено ценна стока и неслучайно тя се счита за хранителен продукт, подлежащ на най-строг контрол. Ето защо, за да поддържаме високото качество на питейната вода, ние подкрепяме нашите клиенти с цялостни услуги и семинари. Ако клиентът използва усвоените знания правилно, тогава той със сигурност ще приложи нашите иновативни решения. Например продуктите с функцията Viega Hygiene + помагат за предотвратяване на застояла вода и създават изключително високи температури в системите за питейна вода.

Дизайн

Viega непрекъснато подобрява своите санитарни арматури, монтирани на повърхността. Ние произвеждаме шарнирно санитарен фаянс и канализационни системи, които не само отговарят на най-новите технически стандарти, но и имат отличен дизайн. Затова нашите продукти редовно се награждават с различни награди. Над 100 награди за дизайн говорят сами за себе си и са толкова впечатляващи, колкото зашеметяващата елегантност на нашите продукти.
Противопожарна защита

Специалистите на Viega непрекъснато доказват високата си компетентност в осигуряването на противопожарна защита. Нашата разнообразна гама от противопожарни системи и комбинации от тръбопроводи отговарят на високите изисквания за противопожарна защита. Например всички тръбни системи са инсталирани с нулев хлабина. Това ви позволява професионално да извършвате специални проходи на тръби, като същевременно надхвърляте нормативните изисквания. Това осигурява оптимални условия за надежден монтаж на строително оборудване.

Пестене на енергия

Предлагайки на нашите клиенти иновативни лъчисти отоплителни и изолационни системи за нашите тръбни системи, ние даваме възможност за устойчиво строителство по енергийно ефективен начин. В допълнение, ние помагаме да се извърши необходимото проектиране и изпълнение на проекта на високо професионално ниво. Благодарение на нашата усъвършенствана инсталационна технология, консумацията на ресурси е значително намалена и потребителят консумира само толкова енергия, колкото е необходимо.

Специалистите на Viega никога не се спират на постигнатото. Всеки ден нашият персонал за научноизследователска и развойна дейност подобрява нашите продукти и предлага иновации, насочващи световния пазар. Въвеждането на системата Profipress, която ни изведе до лидера на световния пазар, и изобретяването на Viega SC-Contur, което революционизира технологията за монтаж, са само два примера за многобройните постижения на Viega.

Ангажиран с иновации

Нашият ангажимент към иновациите е подкрепен от твърди факти. Viega притежава огромен брой патенти, което я прави един от водещите иноватори в света. В допълнение, нашите изобретения са подобрили не само конкретни артикули, но и цялата гама от продукти. Ето защо все повече и повече иновативни решения на Viega се прилагат във всички продуктови сегменти, обогатявайки пазара.

Категории

Производители

Най продавани

Запишете се за нашия
Бюлетин